Dr. Ioana Berciu și Clinica Longevity Room

Dorim ca pacienții să se simtă tineri, indiferent de vârstă

Clinica Longevity Room s-a născut din dorința de a le oferi pacienților expertiza medicală, tehnologia, dar și educația necesară pentru a preveni îmbolnăvirea și a-i ajuta să se mențină în formă maximă cât mai mult timp. Clinica este condusă de dr. Ioana Berciu, specializată atât în medicină generală, cât și în medicină funcțională. Medicina funcțională investighează cauzele profunde ale afecțiunilor, privind organismul ca întreg și analizând nu doar istoricul medical al pacientului, ci și factorii genetici și de mediu care i-ar putea influența parcursul medical, precum și interacțiunile existente între sistemul său gastrointestinal, endocrin și imunitar.

Pornind de la această analiză complexă, dr. Ioana Berciu dezvoltă apoi pentru fiecare pacient un plan individual de tratament, al cărui scop este atât ameliorarea afecțiunilor deja apărute, cât și prevenirea apariției unora noi și menținerea unei stări generale de sănătate cât mai bune, pentru cât mai mult timp. Tratamentul urmărește așadar ca pacientul să continue să se simtă tânăr indiferent de vârstă, bucurându-se de aceeași sănătate, vitalitate și performanță cognitivă indiferent de numărul anilor împliniți.

Un alt membru al echipei clinicii Longevity Room este nutriționistul Cristina Toma, care elaborează planul nutrițional al fiecărui pacient în parte.

Teste ADN

Tehnologie de ultimă oră

Clinica Longevity Room realizează totodată teste ADN, menite să ofere indicii prețioase cu privire la reacția individuală a fiecărui pacient la diverse tipuri de alimentație, stiluri de viață, exerciții fizice, suplimente alimentare și tratamente medicamentoase. Cunoașterea variațiilor genetice ale pacientului îi permite medicului curant să facă recomandări mult mai precise vizând ameliorarea stării de sănătate a acestuia.

Testul „DNA Pain” este de pildă conceput pentru îmbunătățirea gestionării durerii cronice, oferind date despre elementele cheie care contribuie la producerea ei, dar și soluții privind abordarea cauzelor subiacente, de exemplu printr-o dietă personalizată, produse nutraceutice (care conţin nutrienţi în concentraţii mari), terapie cu exerciții fizice și aplicarea unor schimbări punctuale în privința stilului de viață. Alte teste ADN care pot fi făcute la clinica Longevity Room sunt „DNA Diet”, „DNA Health”, „DNA Sport”, „DNA Estrogen”, „DNA Mind”, „DNA Smile”, „DNA Skin”, „DNA Active” și „DNA Resilience”

Terapia intravenoasă cu glutation

Antioxidantul numărul unu al organismului

Printre serviciile oferite de Longevity Room se numără de asemenea terapia intravenoasă cu glutation, unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care protejează celulele şi ADN-ul de stresul oxidativ, fiind un factor esențial pentru starea generală de sănătate.

Echipă

Oferim sănătate, performanță cognitivă și vitalitate

Echipa actuală, sub conducerea doamnei Dr. Ioana Berciu, este alcătuită pentru a răspunde acestei viziuni: oameni sănătoși, indiferent de vârstă. Și cum Hipocrate afirma că toate bolile pornesc din intestine, primul specialist care s-a alăturat acestui demers de a preveni îmbolnăvirea a fost Cristina Toma – specialist în nutriție. În echipa noastră a intrat apoi și Dr. Miruna Adriana Muha, medic rezident endocrinolog cu masterat în nutriție și numeroase certificări în medicină funcțională. În etapele următoare se vor alătura și alți specialiști, care vor completa paleta de servicii medicale și terapeutice menită să susțină cu prioritate demersul de prevenire a bolii, nu tratarea acesteia.

Privacy Preference Center

 • Cine este Cristina Toma

  Mihaela Cristina Toma

  Nutriționist


  Studii

  • 2023 – prezent: Doctorat în medicină, Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Oradea
  • 2016-2018: Master „Nutriție și remodelare corporală”, UNEFS
  • 2006-2008: Masterat „Metode și tehnici ale comunicării economice”, Academia de Studii Economice București
  • 1997-2001: Academia de Studii Economice București

  Participarea la cursuri

  • Accredited Course – Personal Coach (Centrul de Consiliere si Dezvoltare personala)
  • Accredited Course – DNA nutrition specialist (Nordic laboratories, Copenhaga)
  • Accredited Course – Hormonal Health specialist (Life Balanced Course)
  • Accredited Course – Parental nutrition, infant and mother nutrition Counsellor (Samas Association, Romania)
  • Fitness Scandinavia – Sport Nutrition Counsellor (Food supplements and sports, Nutrition Workshop)
  • Accredited Course – Fitness Scandinavia Nutritionist Technician Course

  Experiență profesională

  • 2022 – prezent: SC Longevity Room SRL (Nutrition Consulting)
  • 2016 – 2022: SC 3H WELLBEING COMMUNICATION SRL (Nutrition Consulting)
  • 2017 – prezent: AVRA ESTETIC SRL (Nutrition Consulting)
  • 2014: Fitness Scandinavia School (Master Trainer, Nutrition Course)
 • Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele știri!

  / ( mm / dd )

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contact(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Pentru informații despre politica de confidențialitate, te rugăm să accesezi website-ul nostru.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.

 • Înscrie-te la Newsletter și primești gratuit un plan alimentar pentru o zi!

  / ( ll / zz )

  Permisiuni de marketing

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contactat(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Prin abonarea la newsletter vă dați acordul privind politica noastră de confidențialitate.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.