POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA SERVICII si PRODUSE DIGITALE

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare vor fi suportate de către client.

Clienții ioanaberciu.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original nedeschis și intact și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit (cu excepția cazului când acestea au fost trimise electronic clientului).

Clientul va completa in mod obligatoriu, formularul de retur, în care va indica printre altele contul în care dorește restituirea contravalorii comenzii. Transportul de retur este suportat de către client.

Conform prevederilor legale în vigoare, în maxim 14 zile lucrătoare de la data returnării, contravaloarea comenzii minus valoarea transportului va fi restituită clientului, sub condiția respectării politicii de retur.

Nerespectarea de către client a obligației de a returna produsul în ambalajul original nedeschis și intact, dă dreptul Societății de a nu restitui contravaloarea comenzii.

În cazul în care se constata la primirea unui colet de retur că, clientul a restituit produsul/e comandat/e cu încălcarea celor de mai sus, respectiv ambalajul produsului/lor nu este cel orignial nedeschis și intact, Societatea va informa în scris clientul cu privire la acest aspect solicitând indicarea adresei unde să fie livrat coletul, deoarece a fost încălcată politica de retur.

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA PRODUSE FIZICE

Mai jos aveti Politica de Anulare a unei comenzi de produse digitale, servicii și cursuri online.

Livrarea si returul comenzilor de servicii

 • Transferul de proprietate are loc dupa plata serviciilor de catre client si trimiterea de catre furnizor a materialelor digitale pe care le-a platit catre adresa clientului. Disfunctionalitatea adresei de mail, adresa de mail gresita sau redirectarea produsului digital in casuta spam sau promotii a clientului nu este responsabilitatea furnizorului. 
 • Plata produselor sau serviciile digitale este insotita de trimiterea acestora catre casuta de email ( sau numar de telefon) furnizata de client.
 • Anularea SERVICIILOR si cursuri online (carti, cursuri, materiale ce se descarca de pe Internet sau sunt folosite online, cloud) se poate efectua pana in momentul livrarii serviciului achizitionat. Parcurgerea unui curs inseamna livrarea produsului digital și, potrivit DIRECTIVA (UE) 2019/2161 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 27 noiembrie 2019 (C 30- Dreptul de retragere), acesta este exceptat de la plata returului.
 • Dupa livarea serviciilor achizitionate, comanda nu mai poate fi anulata.
 • Orice anulare tardiva a unei comenzi se va taxa cu intreaga valoare a respectivei comenzi.
 • In cazul in care anularea unei comenzi se face inaintea termenului mentionat, veti putea alege intre returnarea contravalorii comenzii sau convertirea sumei platite intr-un credit pe care il veti putea utiliza ulterior pentru un nou program.
 • Comezile onorate – cursuri parcurse- nu se ramburseaza contravaloarea comenzii, nici nu e posibila convertirea acesteia intr-un credit viitor in cazul anularii comenzii dupa data limita (conform DIRECTIVA (UE) 2019/2161 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 27 noiembrie 2019).
 • Anulare unei comenzi se poate face printr-un e-mail la adresa: contact@ioanaberciu.ro.
 • Dorința noastra este de a ne pastra clientii multumiti. Scrieti-ne la contact@ioanaberciu.ro despre situatia care va impune sa solicitați returul și, chiar daca produsele digitale sunt exceptate la returnarea platii, in conditii justificate, vom returna produsul.
 • Anularea comenzii de servicii, care se incadreaza in conditiile de mai sus, duce la ramburarea contravalorii comenzii. Plata se va face de catre SC Longevity Corner SRL catre client in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea notificarii de anulare. Suma inapoiata difera in functie de momentul anularii comenzii.
 • Daca comanda s-a anulat integral, inainte de ca serviciul sa fie livrat, SC Longevity Corner SRL va achita integral valoarea comenzii.
 • Daca comanda s-a anulat in timpul desfasurarii serviciului, rambursarea sumei nu mai este posibila.

Privacy Preference Center

 • Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele știri!

  / ( mm / dd )

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contact(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Pentru informații despre politica de confidențialitate, te rugăm să accesezi website-ul nostru.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.

 • Înscrie-te la Newsletter și primești gratuit un plan alimentar pentru o zi!

  / ( ll / zz )

  Permisiuni de marketing

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contactat(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Prin abonarea la newsletter vă dați acordul privind politica noastră de confidențialitate.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.