Vânzătorul pune la dispoziția Cumpărătorului / Utilizatorului, următoarele metode de plată:

 • online cu card
 • ordin de plată/virament bancar

Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul www.ioanaberciu.ro în Coşul de Cumpărături, secțiunea „Plată”

Plata online cu card

Plata prin card bancar reprezintă un mijloc simplu, rapid și securizat pentru cumpărarea online.

www.ioanaberciu.ro comercializează online Bunurile sale prin intermediul serviciilor de plată https://netopia-payments.com/

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii antifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.

https://netopia-payments.com/ vă oferă o soluţie de tranzacționare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL .

www.ioanaberciu.ro nu are acces la datele cardului dumneavoastră și nu poate fi făcut răspunzător de nicio fraudă asupra cardului folosit la plasarea comenzii.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile ce asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură, în primul rand, că nicio informație legată de cardul tău să fie transferată sau stocată, în niciun moment al procesului, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Acceptăm plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro și Visa Electron. Banii vor fi retrași din cont în momentul finalizării comenzii, în urma completării datelor cardului și a sumei aferente valorii comenzii în interfața procesatorului de plăti https://netopia-payments.com/ ce se va deschide din pagina coșului de cumpărături.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile efectuate online cu cardul.

Plata prin virament bancar / ordin de plată

În cazul în care Cumpărătorul / Utilizatorul nu dorește să plătească cu un card bancar, poate alege plata prin virament bancar.

Procedura este următoarea:

– După plasarea comenzii, Cumpărătorul / Utilizatorul primește prin e-mail factura cu toate detaliile de plată.

– După efectuarea plații, Cumpărătorul / Utilizatorul trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@ioanaberciu.ro care să conțină dovada plății / ordinul de plată emis de autoritatea bancară.

Vânzătorul va livra comand pe adresa dvs. de e-mail după ce primește validarea plății din partea departamentului financiar.

Vânzătorul rezervă Bunurile pentru o perioadă de maxim 2 zile lucrătoare până la confirmarea plății.  În situația în care, după această perioada, plata nu este validată în contul bancar, Vânzătorul poate anula comanda.

Pentru a efectua viramentul, Cumpărătorul / Utilizatorul trebuie să utilizeze datele de mai jos:

Longevity Corner S.R.L.

CUI:   RO39097368

Nr. Reg. Com.  J40/4215/27.03.2018

Strada:  LONDRA, Nr. 36, PARTER.   Bucuresti, Sector 1

IBAN:   RO30CECEB00030RON2307176

CEC Bank SA

Pentru plățile prin virament nu este perceput nici un comision suplimentar din partea Vânzătorului.

Privacy Preference Center

 • Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele știri!

  / ( mm / dd )

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contact(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Pentru informații despre politica de confidențialitate, te rugăm să accesezi website-ul nostru.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.

 • Înscrie-te la Newsletter și primești gratuit un plan alimentar pentru o zi!

  / ( ll / zz )

  Permisiuni de marketing

  Te rugăm să selectezi modalitățile prin care dorești să fii contactat(ă).

  Te poți dezabona oricând accesând link-ul din footer. Prin abonarea la newsletter vă dați acordul privind politica noastră de confidențialitate.

  Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, luați la cunoștință că informațiile dumneavoastră vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.